Verwerken die mooie zomer.

Nog niet helemaal voorbij het was een uitzonderlijke mooie zomer die van 18. Heel wat leermomenten voor mij op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Volgens mij gaan die twee vaak hand in hand. Dat ik leer is altijd positief. Dat het gepaard gaat met zoveel oud, onverwerkt, zeer word steeds duidelijker. Dit is prioriteit nummer 1 geworden, er staat veel op het spel. Het is best wel knokken met vroegkinderlijke trauma. En uitgelegd krijg ik het helemaal niet en stuit helaas op veel onbegrip. Deels mijn eigen valkuil want ik weet exact hoe het werkt maar kan er niet goed naar handelen. Het feit dat zo weinig mensen beseffen wat trauma doet met mensen, heeft mij doen beslissen om dit te delen.

Aangezien ik geen smartphone heb hoorde ik via anderen dat ze mijn website niet konden zien op hun telefoon. Daarom een nieuwe website samen met Timo van Muiswinkel, van Botervet, neer gezet ( dat rijmt..) Een website die uiterlijk geen hele grote veranderingen heeft gekregen maar nu ook goed zichtbaar is voor al die smart people en hun phones. En de webshop is stap 2. Nog niet online maar er worden al foto’s verkocht. Stemt hoopvol. De expositie in de Rechtbank te Middelburg is nagenoeg rond, qua sponsors. De bestanden gaan naar de printer in Rotterdam.

DSPS-NIP Stedelijk Bestuur Rotterdam heeft gevraagd aan Anneke Vinke, Inge van Meurs en mij of we een lezing ( jan/feb 2019) willen geven over Trauma/hechting en of we project Adopted willen uitlichten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. U begrijpt ik zeg dit met enige trots. Het word nog wat met mij..