Verbinding

Het bouwen van een webshop is complexer dan ik dacht. er komt meer bij kijken dan alleen maar een nieuwe domeinnaam registreren, webshop pagina ontwerpen en de “schappen” vullen met mijn beeldmateriaal. Het gaat eigenlijk veel meer over het verbinden met mensen.

“Mensen kopen van mensen en nog belangrijker van mensen die ze mogen en waar ze zich mee kunnen identificeren op de een of andere zinvolle manier ”

Op zich hartstikke leuk. Oprechtheid overgoten met een marketingsausje. Al deze nieuwe kennis maakt enthousiast en proeft nu al…heerlijk. Veel werk dus in het winkeltje.. Sommige nieuw geleerde marketing-termen blijken gewoon bij mijn dagelijkse bestaan te horen. Bij het woord “netwerken” kreeg ik altijd een wat bittere smaak in mijn mond. Nu weet ik beter, het maken van verbinding is leuk ook al is het niet altijd even gemakkelijk, voor mij.

Ondertussen loopt project Adopted ook gewoon door en staat voor 4 mei de eerste professional genoteerd. En niet zo maar één, een echte coryfee in adoptie- en hechtingsland. Kim van Schie, journaliste, heeft er een indrukwekkend verhaal van gemaakt. Nu ga ik 4 mei mijn best doen. Een indrukwekkende foto van een indrukwekkende vrouw.