Verandering van spijs doet (goed) eten.

De kogel is door de kerk.  Ik heb mijn inschrijving bij de KvK opgezegd. De camera zal niet meer mijn vaste reisgezel zijn.

In plaats hiervan zal mijn “bedrijfskleding” gaan bestaan uit rubber laarzen en een overall. Klei, biologische compost, groente en fruit zijn de nieuwe ingrediënten. Tot de nieuwe medewerkers gaan eventueel behoren: geiten, kippen, en schapen. Zonne-energie en warmtepomp staan op het verlanglijstje.  Dit alles uit liefde voor de natuur.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat de tijd is aangekomen om mijn steentje aan de natuur bij te dragen. Dit zal zich laten vertalen in overvloed die weer gedeeld kan worden met anderen, om zo de supermarkt achter ons te kunnen laten. Geen boontjes meer uit Senegal maar uit eigen tuin.

Maar voordat het zover is nog veel te leren! Met vallen en opstaan. Kom maar een keer proeven.

 

Ton Sondag

Ps

Per 12-04-2020 komt het emailadres ton@tonsondag.com te vervallen. Dit wordt tsondag@hotmail.com