Sensor wat ?

Afgewezen worden is voor niemand leuk. Afwijzing in mijn leven is verlammend, ik heb daar veel last van. Lang heb ik geprobeerd de schuld hiervan bij de ander te leggen. Doordat ik gegroeid ben en nu weet dat het meer iets over mij zelf zegt dan over die ander, werkt een afwijzing momenteel erg frustrerend. Ik mis de vaardigheid van het los laten en accepteren. De helpende hand: sensorimotor psychotherapie . De juiste behandelaar en ik ben er klaar voor. Kom maar op..

Ondertussen begint niet alleen de moestuinbak maar ook de sport mij vruchten af te werpen. Meer energie en minder kilo’s. Hier in de galerie is de keuken onder handen genomen en staat er fris en fruitig bij. De oude zitbank word vervangen door een broertje in een modern jasje en mijn werken ga ik volgende week ophalen in Rotterdam. Spannend hoor. 30 juni is de streefdatum. Fem richter, keuken-engel uit Vlissingen, gaat de taarten verzorgen, de koffie is biologisch en de foto’s authentiek en puur.

Hier in Vlissingen, is het geen Ton maar “Tonnie”. Bekende en meer ervaren gezichten. Een oude jeugdliefde in al haar oprechtheid die nog steeds warm aanvoelt en haar man die verwoed zeiler is. We hebben overeenkomsten.. Een zoon van een Loods die lacht en oude tijden hoort herleven als ik op de motor voorbij rij, hij brengt nu zelf schepen naar zee. En dan ineens een bekende stem van 30 jaar geleden. Een ondernemer: toen Goes en naaimachines nu Vlissingen en vuurtorens. De tijd staat niet stil.