NU of Nooit.

De kogel is door de kerk. De komende expositie in de Rechtbank van Middelburg heeft heel wat in beweging gebracht. Project Adopted laat zien dat het potentie heeft. Alleen  gebeurt er iets geks. Een omgekeerde volgorde, iets wat ik jaren zelf heb ondervonden in mijn therapieën. Ik zorg graag voor anderen, maar ben geneigd om mezelf te vergeten. In mijn dagelijks leven doe ik dit zelf ook, hoe vreemd het ook mag klinken. Voor de expositie van Project Adopted vind ik sponsors maar mijn eigen inkomen laat ik ongemoeid, dit komt altijd naar mij terug. Het vuurtje wat blijft smeulen. Het is genoeg geweest, want ik ben bijna gaan geloven in mijn eigen zelfvervulling. ( Oei ik groei..)

Actie in de tent, want zonder eigen inkomen heeft Project Adopted ook geen toekomstperspectief. En mede omdat we zo groeien zou dat eeuwig zonde zijn. Er zijn al zoveel mensen die baat hebben bij het project.

Hoe dit aan te pakken ? Er is geld nodig om een webshop te laten bouwen voor al mijn foto’s om zo zelf inkomsten te gaan genereren. Gisteren voelde ik me even Wicky de Viking, ik zag het licht. En waarschijnlijk gaat nu iedereen, die dit leest lachen, maar hetgeen wat ik kan bieden zijn.., precies prachtige foto’s. Met de verkoop van 10 prachtige beelden ( 50 cm x 75 cm kip/ei actieprijs 125 € )  wil ik de bouw van mijn webshop bekostigen. Dus draag je Project Adopted een warm hart toe en juich je het toe dat ik op mijn eigen benen kom te staan koop zo’n prachtige foto ! Want wat was er eerder de kip of het ei ?