Gezond vs Ongezond

Leren je eigen groente te verbouwen blijkt nog een hele leuke en gezonde, klus. Voor mijn balkon-moestuin Marktplaats afstruinen en tegen koopjes aanlopen is mij wel gegund. Maar hoe haal je 20 grote aardewerken bloempotten met de motor op ? Met hulp… Inge van Meurs heeft onderweg, naar Vlissingen, ook even 20 bloempotten opgepikt  Omdat De koning verjaarden is dat voor mij en Inge van Meurs een jaarlijks uitje. Elk jaar halen we met Koninginnedag,..koningsdag, ons jaarlijkse zakje friet met mayo. Dit keer in Vlissingen, bij Meijers, met recht de lekkerste friet van Walcheren.

De dag ervoor ging allemaal minder soepel en inherent aan mijn leven. De vriend die mij helpt met het opzetten van mijn webshop belde mij op met een mededeling die ik totaal verkeerd inschat met een buitensporige reactie als gevolg. In de avond bedenk ik me wederom hoe moeilijk het staande houden is als je beperkt bent en toch weet hoe het moet. Frustrerend is dan zacht uitgedrukt. Gelukkig herstel ik snel en weet ik het positief om te zetten zonder dat mijn ego zich gekrenkt voelt in combinatie met een vergevingsgezinde vriend.

En het geluk hebben van een bijzondere psychotherapeute Dr I.v.Meurs naast me, Met veel kennis en een frietje in haar hand. En besef ik me, dat ondanks alles, mij veel gegund is. Het werd nog heel leuk zo langs de vrijmarkt te lopen.