Droogrek

“Door jouw oprechtheid en nadenkendheid kun je verschil maken. Daar ben ik van overtuigd. En originaliteit. Er is zoveel nepheid om ons heen.” aldus een professional op het gebied van communicatie en marketing. Fijn te horen dat ik op het juiste pad zit en niet omdat ik dit pad moet volgen maar omdat het zo voelt. Nieuwe ervaring, dat voelen, en best moeilijk om hier de juiste balans in te vinden. De balans tussen persoonlijk en professioneel. Een foto maken is tegenwoordig een gemeengoed nu veel mensen met hun telefoon kunnen fotograferen. Een gevoel weerleggen in een beeld is een ander verhaal. Zo ook de juiste mensen weten te vinden die mijn werk gaan waarderen. Spannend en leerzaam.

Ik heb de selectie voor de foto’s in mijn galerie, voorgelegd aan verschillende mensen, een bedrijfsadviseur een kunstenares een project manager een aantal vriendinnen een zeeloods en mijn zoon. Om zo tot een gefundeerde selectie te komen. Kill your darlings..

Deze week ga ik dan de knoop doorhakken en de foto’s bestellen bij mijn vakprinter in Rotterdam. Dan kan ik binnenkort op zoek naar een droogrek.